Wednesday, August 31, 2011

Life-Time Off

Assalamualaikum

semua org happy jak ba raya, tapi aku?? happy la kali sebab gik pat pake baju raya walaupun badan tok sakit berbaju. paling sedih, janji nak jalan ng kawan-kawan semua cancel. ya la gara-gara rezeki badan nok berbadan comel bintik-bintik kedak buih sabun dalam tab mandik! cis.. paling sedih, gerek ku endak tauk da siney tuju. hebat sakan la kali, tok ari ke 8 sik da msj aku. malang ka mun gya oh? sik la kali, cuma sedih ajak. dah la ex gerek ku msj aku bukan-bukan. siney ka dapat nombor telefon artis tok!!

komplot ba torang ngan aku, ku sihir tak duak buk la tak duak asa hidup di dunia tok betapa hebat berbunga-bunga. haha! sik kesah la, kau hilang pun sebab turn back ngan ex kau aku dah sik kesah. bena! kecewa ku di reject cam tok. bena! bena! bena!
susah percaya org semenanjung  tok ba, tapi sik la semua kedak ya. cuma kau ajak. mun aku sik ikut perasaan semua sik cam tok jadi gerek kau entah apa-apa. mok keluar aik mata ku ba..ya rabbi!!!

gne aku tok o? aku mok cepat-cepat sihat supaya aku sik rasa press-down cam tok. sik penah ku rasa cam tok, serius!! 

1 comment:

  1. huhu..test2..try koment..erm..xpe..bintik2 pun still da cutest girl i've ever known k..haha..pelik kan??komen entry yang zaman dl pnye..hehe

    ReplyDelete