Monday, August 29, 2011

Raya Tak Jadi !

Assalamualaikum

Hi everyone! this is my second live updates. haha. i'm still taking some time off  with my family and new pain really bad. walau apa pun yg terjadi, saya cuma nak luahkan apa yg saya rasa. mana la tau, ada ke  tak manusia yg alami benda yg sama macam saya ni as a little sweet princess! aah,biar la. haha.

rabu lepas, badan saya di hujani rezeki yg sgt hebat kesakitannya. i don't know what kind of that name. YES! its totally pain and scared. org panggil demam campak, mcm bintik warna warni walaupun tak mana pun warna pelangi tu. haha! 29 Ramadan adalah hari ke 5 saya telah berjaya menahan sakit and and and hati yang bergelora macam ada pasir masuk inhaler 6 tong. cis! bangga anak mak!

sehari lagi tinggal utk kita sambut hari raya aidilfitri, tahun ni tak la raya sebab muka ratu cantik sweet sangat samapai  tak boleh kena sentuh jadi tak dapat lah merasa baju baru! make-it-ever! hidup mesti di teruskan. yes! tengok iklan suami isteri beraya sama, rasa nak nangis je...but why??what the hell is going on babe!! CHILLAX fiza! u the best. haha

raya tahun ni cuma ada saya yg comel , mak yg tabah, ayah. wow! only 3 members. hello! as much as we know, tak perlu ramai-ramai pun janji niat je betul kn? tak gitu minah? haha. errmm, yes dalam senang mesti ada sedih. tahun ni banyak sgt dugaan, dulu zaman muda senang je atasi masalah sebab dlm semua hal macam tak penting. but now?its change. semua penting, samapai tak tido lena. haha. dulu conteng-conteng buku, sekarang conteng-conteng blog! lucu amat!


soon MUHARAM, must be the best for all people and me.
"selamat hari raya adilfitri dan maaf zahir batin"

No comments:

Post a Comment