Friday, September 16, 2011

Mabruk!

Assalamualaikum

kawan saya bagitau hari tu, keputusan e-rayuan lepasan STPM untuk ijazah pertam keluar 17hb Sept. too suprise! saya dah check semalam, khamis-15hb sept. ya Allah. alhamdulillah, saya dapat. meh la tahniah sikit kat saya ni ho! sian betul la kan excited nak masuk u. so then, saya dapat u ni ha.


haha.. kat mana la tu? kat perak. jauh sangat dari sarawak. ok world! i gonna miss my home :')
i wanna be a teacher, tunggu suatu hari nanti mesti mak bangga saya jadi cikgu. hehe. macam cerita tv3 tu, entah! tak ingat pulok dah tajuk! opp cakap perak pulok dh.

#HAPPYterharuSYUKURsedih#


2 comments: