Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday And Verse

Assalamualaikum 

Jalan-jalan di tepi muara,
Di tepi muara ada anak dara,
Saja nak gedik macam singa,
Kalau tak suka pergi lah China.


Warna kuning warna jingga,
Dari Sarawak bukan China,
Tak pernah main ais mahupun mentega,
Saja terjah buat-buat suka.


Anak melayu berbaju comel,
Anak zaza nanti makinlah comel,
Jangan nak cuba mengomel,
Tengok gambar je biar nampak comel.


Nenek gajah menebar jala,
Jala ditebar meliuk-lintuk,
Masakan gangster garu kepala,
Melihat kami semakin mengantuk.


Okay, dah x reti nak karang pantun cam ne. Aku try nak lainkan sikit je pasal berita sensasi BCR Gathering kat Sunway Pyramid aritu dengan pantun, tapi nampak spoiler. haha, apa-apa pun kat sini aku nak bagitau yang Geng BCR memang the best I ever have in reality. Believe in me. Okay, please tengok gambar gebu kami yang memang bajet artis Amerika. 











Watcha! Aku upload pictures yang ada aku and gambar Geng BCR di Sunway Pyramid Ice je. Sorry. 
Jadilah comel seperti kami. ANDA MAMPU MENGUBAHNYA. 

13 comments:

  1. ok korang memang comel2 gebu semuanya :hoho
    .jeles.

    ReplyDelete
  2. hehehe....pandai nye zaza wat pantun :terharu..... huhuhu.....heehehe best2 =D

    ReplyDelete
  3. hehehe....pandai nye zaza wat pantun :terharu..... huhuhu.....heehehe best2 =D

    ReplyDelete
  4. Kain batik jadi pengalas,
    Batik ditenun dari Jawe,
    Dah puas belek gambar kat atas,
    Tapi apsal Crow tade..

    T_____T sobs...

    ReplyDelete
  5. BCR tu ap??huhu..comelnye fiz senyum :)

    ReplyDelete