Thursday, February 2, 2012

Hello February



Assalamualaikum


Well hello february, I told to write some long-hand writing about new month. Tapi kemalasan untuk tidak menulis tu lebih banyak dari kerajinan untuk menulis. But, I am staying to put some word kat sini. Walaupun I tend to procrastinate on writing BUT I will do my best to luahkan apa yang aku nak luah. Wonder la jugak if somebody can't count on apa yang aku nak sampaikan. But relakssss, I used to be so cool. Haha. 




Yes, february and aku bukan nak keluarkan teori baru pasal Valentine's Day. Tapi nak bagitau kat semua orang bahawasanya cuti semester sudah hampir berakhir. Bagi mana-mana pelajar yang rasa tak puas hati sebab cuti dah nak habis. Phone me, I will kick you out because I also dapat cuti sepanjang and sependek itu. Jom sama-sama bersyukur. And please jangan bagitau kat orang yang I ever kick you for this and no reason. Haha!


No dice sunshine! Cuti sependek mana pun, aku agak bersyukur sebab dapat bersama family yang sayang aku sepanjang masa. Today is 2nd, I have 16 hari to spent with them and get lost. Sedih! Aku dah ambil banyak video kat rumah untuk aku jadikan bekal di Perak kelak. Perlu ke? GRRRR. Nampak kekampungan ke style aku? Oh, biarkan masa itu berlalu.


I am no sabar for coming sunday. I would like to berarak all along the road with colourful sepanduk. Haha. And bersama-sama bonda and insan tersayang. Parent do what they do with what they know. Jumaat ni, my mum and lovely dad ada date. I doa kan semoga be okay. And be okay. And okay.


Okay lah, I think enough and enough to put more word yang aku sendiri rasa macam tak related. Tapi tak apa,  as long as I enjoy my entry kan? Hehe. Okay, sambung die-hard 5.



Suck to be ugly duck but I have no worries. Chill your february. Fancy your kindness and spread love. Jangan buang bayi merata-rata. Oh please!




8 comments:

  1. yeah... i know.. u prefer to be a beautiful elephant rather than the ugly duck... rite... XD

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut bulan februari ;-)

    ReplyDelete
  3. Best ke cite Die Hard tu? Tak pernah tengok pun

    ReplyDelete
  4. nak ikot join berarak jugak..lai lai lai

    ReplyDelete
  5. sekejap da bln FEB rasa mcm semalam jer smbut tahun baru

    ReplyDelete